Padel bij TV Bokt

 

TV Bokt beschikt over 4 padelbanen en organiseert diverse activiteiten voor padelspelers.

 

 

 

Algemeen

Padel is een spel dat door iedereen en op alle niveaus gespeeld kan worden. Padel is snel aan te leren, zowel met als zonder begeleiding. Je kunt met een eigen groep regelmatig gaan spelen en je kunt meedoen aan de diverse georganiseerde activiteiten, van recreatief tot prestatief, zowel binnen TV Bokt als bij andere verenigingen.
Hieronder staat een aantal activiteiten kort beschreven.
Mocht je vragen hebben, spreek een commissielid aan of stuur een mail naar [email protected].

Laddercompetitie

De laddercompetitie is een makkelijke manier om tegen andere teams te spelen. Je schrijft met je maatje in en vervolgens kun je andere teams uitdagen om een wedstrijd te spelen. Afhankelijk van de uitslag, stijg je op de ladder of blijf je staan op je positie.
De wedstrijden voor de wintercompetitie (oktober t/m februari) wachten op het signaal om weer dubbelspel te mogen spelen om te beginnen.
Zie laddercompetitie voor meer uitleg en informatie.

Inloop en hussel

Bij de hussel kun je een balletje slaan tegen andere spelers waarbij je wordt ingedeeld door de begeleider. Afhankelijk van het aantal aanwezige spelers wordt er na kortere of langere tijd doorgedraaid en daarmee gewisseld van samenstelling.
De hussel is bedoeld voor leden van TV Bokt en wordt elke woensdag van 19.00 tot 21.00 uur gehouden, gelijktijdig met de tennishussel.
Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Mocht je geen racket of ballen hebben, dan is dat geen probleem. Deze zijn aanwezig en kun je lenen. Na gebruik wel graag weer teruggeven of terugleggen, maar dat spreekt voor zich. 

Competities

Er zijn mogelijkheden om mee te doen met door de KNLTB georganiseerde competities. Jaarlijks worden 4 (korte) competities aangeboden die elk uit 5 of 7 wedstrijddagen bestaan. De teams kunnen uit mannen en/of vrouwen bestaan en per speeldag worden 4 dubbelpartijen gespeeld.
(1) Voorjaar, week 14 t/m 19,   5 speeldagen.
(2) Zomer, week 22 t/m 26,   5 speeldagen.
(3) Najaar, week 37 t/m 41,   5 speeldagen.
(4) Winter, week 45 t/m 07,   7 speeldagen, 1 keer per 2 weken.

Alle informatie over competities vind je in het hoofdmenu onder Competities.

Toernooien

Diverse verenigingen in en rond Eindhoven organiseren padeltoernooien die meestal gecombineerd worden met open tennistoernooien. Via MijnKNLTB kun je kijken welke toernooien er op het programma staan. Dit jaar verwachten we de volgende toernooien:
Week 13 TV Bokt
Week 28 TV Bokt

Alle informatie over toernooien vind je in het hoofdmenu onder Toernooien.

Trainingen

Ook voor padel geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Padel is een minder technische sport dan tennis waardoor tijdens de trainingen meer aandacht aan de tactische aspecten kan worden gegeven.
Vanuit NDLESS padel wordt een pakket van 8 lessen aangeboden. 
Zie trainingen voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

 

Heb je nog vragen hebben, stuur een mail naar [email protected].

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

Tennis en Padel TPV Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven

KVK-nummer

40238371