Husselen

De hussel bij TPV Bokt, hoe werkt het?

 

Wat is de hussel?

De hussel is een recreatieve activiteit die elke woensdagavond en donderdagochtend georganiseerd wordt. Woensdagavond wordt tennis en padel gespeeld. Donderdagochtend wordt er alleen getennist. De essentie van de hussel is dat iedereen van elk niveau mee kan doen en je hoeft je niet van te voren aan te melden. Elk half uur worden er nieuwe (dubbel) partijen samengesteld en jij bepaalt zelf wanneer je begint of stopt. Het is een goede manier om mensen te leren kennen bij TPV Bokt, geleerde technieken van de les in de praktijk te brengen of zo maar omdat het leuk en gezellig is.

Wanneer is het?

Elke woensdagavond van 19.00 tot 21.30u. (uitzondering: tijdens Bokt Open (toernooi) of met sneeuw op de banen).
Elke donderdagochtend van 09.30 tot 11.30u.

Waar is het?

Op woensdagavond op alle tennis- en padelbanen. (uitzondering: de lesbanen)
Op donderdagochtend op de tennisbanen.

Hoe begin je?

Als je mee wilt doen meld je je gewoon op het plein bij het zwarte inhangbord achter baan 1. Daar geef je je ledenpas, waarmee je ook de poort opent, aan de inhanger van dienst, die deelt je in op een baan door je pas op het bord te plaatsen. Je kunt meteen beginnen met spelen.

Hoe gaat het verder?

Elk half uur en elk heel uur gaat er een toeter, die het einde van de partij aangeeft. Je loopt dan met z’n allen terug naar het plein met het inhangbord. Daarop hangt dan een nieuwe indeling voor het volgende half uur. Kijk goed op welke baan je bent ingedeeld en met wie. Ga naar die baan en maak er een leuk potje van.

Wanneer stopt het?

Dat bepaal je dus zelf. Maar als je bij de wissel denkt: “Dit is m’n laatste rondje!” Draai dan je ledenpas achterstevoren (maar laat ‘m nog wel staan), dan weet de inhanger van dienst dat jij de volgende ronde niet meer mee wilt doen. Je pasje wordt dan na deze ronde aan de uiterst rechtse kant van het bord gehangen.

VERGEET NIET JE PASJE WEER OP TE HALEN!

 

Wat doe je wel en wat niet?

Wat je vooral wél moet doen is een vriend of vriendin meebrengen. Een ander goed gebruik is na afloop van het spelen iets gaan drinken in het clubhuis.

Wat je vooral NIET moet doen is boos worden op de baan. We spelen voor de gezelligheid, punten zijn dus niet zo belangrijk. Een ander ding dat je NIET doet is weggaan, terwijl je ingedeeld bent voor een partijtje. Mensen rekenen op je, het is heel vervelend als je onverwachts met z’n drieën staat. Wil je stoppen, volg dan de procedure bij ‘Wanneer stopt het?’.

Padel

Bij padel werkt het meestal iets anders, omdat er maar weinig padel banen zijn. Bij 8 spelers of minder wisselen we gewoon elk half uur van samenstelling. Zijn er meer dan 8 spelers dan is de rest reserve. Na iedere game wordt er dan gerouleerd: een reserve gaat er in en de speler die het langst op de baan staat wordt reserve.

TOT ZIENS OP DE BAAN EN VEEL SPEEL PLEZIER!!!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

Tennis en Padel TPV Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven

KVK-nummer

40238371