TPV Bokt korting op Bedmode24

Van Eeuwijk bedtextiel is al bijna 70 jaar een echt familiebedrijf wat zijn oorsprong vond op de markt.

De in Eindhoven geboren en getogen Piet van Eeuwijk was in de jaren 50 de oprichter van het bedrijf. Samen met zijn vrouw Joke begonnen ze met huishoudtextiel op de markt.

Piet en Joke kregen 5 zonen Peter, Wim, Johan, Theo en Maarten en het vak werd hen natuurlijk met de paplepel ingegoten en zo gingen zij ook alle 5 de markt op.

Inmiddels vindt de 3e generatie, Dick en Laura ook hun passie op de markt en de marktkramen zijn in de tussentijd vervangen door verkoopwagens. Deze laatste 2 generaties bezoeken meer dan 20 markten per week, in Brabant, Gelderland en Limburg, waar we een grote en trouwe klantenkring opgebouwd hebben.

Ons Assortiment

Wij hebben een sterke ontwikkeling doorgemaakt en ons vooral gericht op bedtextiel in het midden-en hoog segment. We mogen onszelf gerust een speciaalzaak noemen op de markt. Zo voeren we de bekende merken zoals; Beddinghouse, Heckett&Lane en ons private label Bedmode24. Ons doel is een goed product te bieden voor een aantrekkelijke prijs en een goede service. Omdat wij trotse sponsor zijn van TPV BOKT bieden wij de leden 5% korting op vertoon van uw ledenpas. U vindt ons iedere woensdag op de weekmarkt van Winkelcentrum Woensel van 8:30 tot 12:00 uur.

Of shop online: BEDMODE24.NL

Kortingscode: TVBOKT-KORTING

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

Tennis en Padel TPV Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven

KVK-nummer

40238371