Lidmaatschap Jeugd Tennis

Wil je lid worden van onze gezellige club? Wees welkom! Je kunt dan het hele jaar tennissen!

Hieronder staan de verschillende lidmaatschapsvormen. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie. Wil je lid worden, dan kun je het inschrijfformulier online invullen en met pasfoto uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie door te mailen naar [email protected]

1. BASIS
2. BASIS-Compleet


BASIS-Lidmaatschap

Hiermee ben je lid van de club en de KNLTB en kan je het hele jaar onbeperkt vrij tennissen en gebruik maken van de banen. Lidmaatschap loopt vanaf 1 januari tot aan eind december. Tussentijds lid worden is natuurlijk mogelijk, je betaalt dan voor het resterende aantal maanden het lidmaatschap.

BASIS: alleen vrij tennissen en padellen

= BASIS B is voor Jeugd vanaf 5 jaar t/m 10 jaar
= BASIS A is voor Jeugd vanaf 11 jaar t/m 17 jaar

 

BASIS-Compleet - Lidmaatschap

Lidmaatschap (van de club en de KNLTB) plus competitie en deelname aan alle jeugdactiviteiten. Kinderen die voor tennislessen inschrijven, spelen ook competitie en nemen deel aan de activiteiten. (NB: tennislessen apart inschrijven en betalen via yourtennis.nl).

Basis-Compleet is een abonnementsvorm voor junioren met daarin het lidmaatschap voor 1 jaar, competitie en het meedoen aan clubactiviteiten. Voor competitie en activiteiten gebruiken wij het principe ‘je meldt je niet aan, maar je meldt je af als je niet kunt’.

 = BASIS-Compleet B: Jeugd vanaf 5 jaar t/m 10 jaar
 = BASIS-Compleet A: Jeugd vanaf 11 jaar t/m 17 jaar

Stroom je in tussen de maanden januari en juli dan betaal je lidmaatschap naar rato en 1x competitie. Word je lid na 1 juli dan betaal je alleen nog lidmaatschap. Je kan dit niet meer deelnemen aan de competities.

Als je kind om welke reden dan ook niet kan deelnemen aan de wedstrijd en/of activiteiten, moet je de Jeugd Commissie op de hoogte stellen van je beslissing.

Lesgeld is niet inbegrepen.

Overig:

· Tennislessen worden verzorgd door Tennisschool Sport Events. Je moet je via yourtennis.nl aanmelden voor lessen bij hen.

· Competitie
Tenniskids competitie bestaat uit 3 verschillende competities.
Rood voor kinderen van 5-8 jaar, Oranje van 8-10 jaar en Groen van 10-12 jaar.
De competitie vindt plaats op 7 zondagen in het voorjaar en 5 zondagen in het najaar.
De trainer plaatst uw kind in de competitie op basis van leeftijd en ervaring.
Juniorencompetitie "Geel" is voor kinderen tussen de 11 en 17 jaar en ze spelen op 7 zondagen in het voorjaar en 7 zondagen in het najaar.

· Club Activiteiten
Alle jeugdactiviteiten die de club het hele jaar door organiseert.

· T-shirt: te koop via Akwisport (Tongelresestraat). Alle kinderen moeten voor de eerste wedstrijddag een T-shirt hebben.

Betalingen
Het in totaal verschuldigde bedrag voor het lidmaatschap Basis of voor het lidmaatschap Basis-Compleet wordt door TPV Bokt automatisch geïncasseerd.

Ingang en beëindiging jaarlidmaatschap
Het lidmaatschap kan op elk moment in het jaar ingaan. Je betaalt dan slechts voor het resterende deel van dat jaar. Het lidmaatschap wordt jaarlijks per 1 januari automatisch verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan per einde van het kalenderjaar en dient vóór 1 december van dat jaar te geschieden per e-mail aan de ledenadministratie.
Bij opzegging voor het einde van het kalenderjaar vindt geen restitutie plaats.

Betaling lidmaatschapsbijdrage
De lidmaatschapsbijdrage wordt automatisch geïncasseerd na inschrijving. Door het insturen van het inschrijfformulier ga je akkoord met de incasso van de lidmaatschapsbijdrage.

Foto
Ten behoeve van de KNLTB verenigingspas dien je bij inschrijving een pasfoto mee te sturen (minimaal 350x 450 pixels). 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

Tennis en Padel TPV Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven

KVK-nummer

40238371