Zomerlidmaatschap

Het zomerlidmaatschap is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je vier maanden vrij kunt tennissen en/of padellen wanneer het jou uitkomt.
Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of wil je gewoon eens iets anders proberen? Neem dan een zomerlidmaatschap!  Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

  • Het zomerlidmaatschap is geldig van 1 juni tot en met 30 september, dan kun je onbeperkt vrij tennissen en/of padellen.
  • Kosten:
    € 80,-, senioren (17 jaar en ouder)
    € 40,-, junioren (16 jaar en jonger)

Wil je lid worden, dan kun je het inschrijfformulier online invullen en met pasfoto uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie door te mailen naar [email protected]

Inschrijven

Voor de eenmalige extra korting op een aankoop bij onze club sponsor AKWI SPORT moeten wij je naam aan hen doorgeven. Geef in het formulier hieronder bij de betreffende vraag aan of je hier mee akkoord gaat. Ga je niet akkoord dan kun je de extra korting niet benutten. (Je behoudt wel het recht op de reguliere korting op vertoon van je ledenpas.)
 

Vul hier het aanmeldformulier in.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

Tennis en Padel TPV Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven

KVK-nummer

40238371