Aanbieding voor bestaande winterleden

Als je, aansluitend op je winterlidmaatschap (dus per 1 maart 2024), regulier lid wordt van TV Bokt dan krijg je 25% korting op de contributie van 2025. Voor 2024 betaal je uiteraard alleen voor de periode maart t/m december. Kijk hier voor alle details.

Als alternatief kun je er ook voor kiezen om de kosten van het winterlidmaatschap (dus € 45) als korting te krijgen op het lidmaatschap van 2024, dan vervalt de korting in 2025. Je mag alleen gebruik maken van deze aanbieding als je gebruik hebt gemaakt van de lopende winterlidaanbieding én in 2022 of 2023 geen regulier lid bent geweest. Daarnaast heb je de volgende voordelen:

  • Wanneer je binnen 12 maanden na ingang van je lidmaatschap een tennislespakket van 15 tennislessen (winter) of 20 tennislessen (zomer) afneemt, krijg je hierop een eenmalige korting van 25%.
  • 1 gratis proefles op de Open Dag. Je kunt een keuze maken tussen padel of tennis. De proeflessen worden 2 keer per jaar gegeven tijdens de Open Dagen.
  • Bij aanvang lidmaatschap kun je 2x gratis een tennis- of padelclinic aanvragen via [email protected]. Een clinic wordt in kleine groepjes georganiseerd. Het duurt een uur en wordt gegeven door een ervaren speler.
  • Indien gewenst ontvang je een tennisracket tegen borg (€10) gratis in bruikleen. Er zijn padelrackets en -ballen aanwezig bij de padelbanen.
  • Je krijgt vouchers om de eerste 12 maanden na ingang van je lidmaatschap gratis deel te nemen aan de toernooien die georganiseerd worden door de recreatiecommissie. Deze vouchers zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Je krijgt ook korting op aankopen bij onze clubsponsor AKWI Sport. Als je nog geen gebruik hebt gemaakt van je eenmalige extra korting als nieuw winterlid, heb je hier nog steeds recht op.

Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een mail naar [email protected] en geef aan dat je per 1-3-2024 regulier lid wilt worden en dat je kiest voor de eenmalige korting van 45 euro op de contributie van 2024. Je hebt eerder alle gegevens reeds aangeleverd.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

Tennis en Padel TPV Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven

KVK-nummer

40238371